GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mahmudiye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Uz.Psikolog Mahmut KAYAGAN,Pansiyon öğrencilerimize yönelik " Deprem  ve stres yönetimi ,sınav stresi ve başa çıkma yöntemleri ve zaman yönetimi,zararli alışkanlıklar ve madde bağımlılığı üzerine seminer sundular.Emeği geçen Müdür yardımcımız Mustafa NACAR. Okul aile birliği başkanımız İ.Sami ACARLIOĞLU na teşekkür ederiz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge tarafından yürütülen "Münazara Varsa Mülahaza Vardır " Projesi kapsamında okulumuz adına münazara yarışmasına katılan öğrencilerimize ve emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nahsen OKU'ya teşekkür ediyoruz.

Mrt

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi tarafından hazırlanan yarışmada Mahmudiye Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları'n dan ,GAÜN İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ahmet Suci birinci seçildi.Birinci olan Ahmet Suci’ye ödülünü Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve İl Müftüsü Celal Büyük’ten aldı.

Şbt

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde “İmam Hatipliler Buluşması ve Mesleki Yarışmalar Ödül Programı'na katıldık.Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışmasında İl ikincisi olan Öğrencimiz Duhan Ali Ahmet SÜNBÜL'ü tebrik ederiz.